Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Elin Sandbeck, d. 25-05-2010
Hej brormand

Til lykke med vores 2-års fødselsdag i dag, dejligt at du huskede at lykønske mig også. Jeg får ingen fødselsdagsgave i dag, men Elin siger, at jeg snart får en lillesøster (måske).

Vov fra
Lacey
Skrevet af Helle Slottved, d. 19-05-2010
hej Anni og Limo

Jeg fik lige lyst til at skrive en hilsen på din gæsteliste.
pragtfulde billeder du har malet, de er rigtig dygtig til det.
Tak for jeres mail for noget tid siden.

Helle og Louie
E-mail:
Skrevet af Inger, d. 13-05-2010
Hej Anni og Limo
Tak for jeres hilsen!
Den vordende mor har det fint, uden (endnu)synlige tegn, og vi glæder os til familieforøgelsen.
NB. også interessant med slægtsforskning!
Mange hilsner
Inger og Isa
E-mail:
Skrevet af Vinnie, d. 17-04-2010

Hold da op Anni! Sikke nogle fine billeder, du har malet af Limo og Whitney. Det er du da god til!

Hilsen Vinnie
Hjemmeside:
Skrevet af Flemming Nielsen, d. 16-04-2010
Vi har været inde og se på det billede du har malet af whitney det er meget flot.

Hilsen
Lone hundetræner
Skrevet af otto b. petersen, d. 16-04-2010
hj.siden.... een blandt flere
Fornemmer jeg rigtigt at det er Anni fra Vordingborg. Synes at jeg kan genkende fætter Ole´s træk i din søn billede. Har jeg ret???
Sad og google efter slægtsforskning ... og så lå der et link til dig.
Jeg selv laver 3 ting ..a. sælger edb software økonomiprogrammer. b. lejer lejligheder ud i Aalborg og har en kopi og printservice i Aalborg C.
I forbindelse med det sidste har jeg plejet lidt forbindelse til Gardehusarerne fordi søster Jettes knægt Alex var inde ved HESK i aug05 til 06. Fortsætter forbindelsen så jeg skal til Kbh i morgen og lave fotos og video af eskorten fra Ridebanen og så inde på Rådhuspladsen.

du kan se Alex på en video jeg har smidt på YouTube på: http://www.youtube.com/watch?v=wEktWy3DrE8
Han er sidste mand til højre i den sidste rode; der svinger udfra pladsen eller til venstre set bagfra på Boulevarden.
Jeg havde været så overoptimistisk og love ham, da han vendte hjem fra session med ja´et til HESK - at så skulle han da hjem til Aalborg i rød galla. Det holdt hårdt. Jeg kender eventchefen/ceremonimesterinden på borgmesterkontoret - så hun blev holdt til ilden gennem små 2 år inden det arrangement var på plads.

E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Nanna Guldsmed-Thomsen, d. 29-03-2010
Hej Anni.En bekendt har gjort os opmærksom på din hjemmeside, som er meget interessant. Vi er også i familie med nr. 12, nemlig Thomas Pedersen. Vi har også forgæves søgt efter et giftermål med Ane Olesdatter, som han trods alt fik 3 børn med, inden hun døde. Vi troede i lang tid, at hun var Kjerstin Olesdatters lillesøster, men det er der efterhånden intet, der tyder på.

Venlig hilsen Nanna Guldsmed-Thomsen
E-mail:
Skrevet af Elin Sandbeck, d. 16-03-2010
Hej Anni
Mange tak for din søde hilsen via min kontaktside. Billedet af Lacey er taget af Mette den 17.09.2009.
I dag har Lacey været til hjerteundersøgelse på LIFE, så hun får forhåbentlig en avlsgodkendelse.
Hjertelig hilsen til dig og kuldbror Limo
Elin
Skrevet af Jens Bjerrum Læsøe, d. 16-03-2010
Hej Anni. Jeg bor i Struer, er pensionist og slægts-forsker ud fra Gudum sg. Hvor min mor boede som ung i Ø. Bjerrum bl.a.(men hun var født i Resen i Trabjergsig. En gren af slægten stammer fra Thyholm og Jegindø. Så da der her i aften var lidt langt mellem snapsene, skrev jeg i desperation Smerup-gaard, til Google for om muligt at finde den som Hovedgaard, med mulighed for Godsarkiv. Så tog jeg din hjemmeside og har ikke fået armene ned endnu. Vi har sammenfaldende aner. Jeg har ikke fået mig sat rigtig ind i din anefølge endnu, men fra Niels Larsen og bagud er anerne sammenfaldende. Jeg har ellers været meget på "herrens mark" med faren til Lars Larsen, idet der er udfald i kirkebogen, og 3 Lars Christensen-er på+ den rigtige alder. Så hurra for det og for dig. Jeg har også været meget heldig på Jegindø, idet Flemming Rasmussen,Greve har vendt hver en sten på øen, hvor jeg har en gren af familien. Det bragte mig tilbage til 1658 derovre. Jeg har perifert truffet Morten Iversen i Bredahl, da jeg mistænkte ham for at være far til en af mine aner. Men han klarede frisag og en anden gårdmand måtte holde for. I øvrigt kommer en direkte efterkommer fra Bredahl i "lokalhistorisk arkiv" i Gudum, hvor jeg har truffet ham. Han har overle-veret gården til en søn. Med hilsen JensL.
E-mail:
Skrevet af Ruth Sandbak, d. 12-03-2010
Hej Anni.
Jeg har kigget på din slægtsforskning. Jeg er efterkommer af Antoline Jensdatters søster Anne Cathrine. Har længe forsøgt at finde ud af hvem hendes bedsteforældre var, har kun fundet navnet Jens Gydsbech. Hvordan er du kommet frem til at han hedder Jens Gydtsbech Kockborg?
Venlig hilsen Ruth
E-mail:
Skrevet af jette olesen, d. 06-01-2010
Dejlig hjemmeside! Ja sådan en cavalier er ubetinget kærlighed.....
Hilsen Alfie 5 mdr meget glad hund og hendes mor Jette
E-mail:
Skrevet af Vinnie, d. 12-12-2009
En lille hilsen for at ønske dig og Limo en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Håber I begge har det godt, og også at det går godt med dit barnebarn. Vi kan vist godt blive enige om, at det er skønt at være farmor ikke? :-)

Håber vi ses til træning i det nye år!

Julehilsen fra Vinnie og hundene.
Hjemmeside:
Skrevet af Elin Sandbeck, d. 12-12-2009
Hej Anni
Du og Limo ønskes en rigtig glædelig jul. Lacey har i anledning af den forestående jul fået nissehue på. Hun er ikke specielt glad for det våde element, men hun har haft godt af at komme i hundesvømmehal, for nu vover hun sig lidt ud i vandet, når vi er ved stranden.
Hjertelig hilsen Lacey og Elin
E-mail:
Skrevet af Laust Falsig, d. 06-11-2009
Hej.
Det er en fin hjemmeside du har - Jeg har med interesse set Lars Mortensen og Bodil Marie Sørensdatter. Hvor sikker er du på, at Morten Bredal / Kokholm er Lars Mortens fader?
Hvis du har 100% ret, så har jeg været på vildspor; men det er trods alt vigtigst at have noteret de rette aner.
MVH
Laust Falsig
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Elin Sandbeck, d. 26-08-2009
Hej Limo
Tak for din hilsen. Ja, jeg har været på ferie et par gange, er lige kommet hjem fra Jylland/Fyn og har oplevet en masse. Bl.a. var vi med på vægtergang i Haderslev. Jeg stod pænt stille, mens vægterne fortalte om de bygninger, vi kom forbi, men Merlin lagde sig ned, han var nok træt af at vente.
Desværre kommer jeg nok ikke til træffet på søndag, for jeg er kommet i løbetid, men jeg håber, vi ses en anden gang.
Vov fra kuldsøster Lacey
E-mail:

Nyeste kommentarer

11.06 | 15:28

Hej Helle. Jeg har hørt, at du måske kan hjælpe mig videre med slægtsoplysninger vedr. en Alsted-familie fra Øster Nykirke sogn. Mail: math494j@gmail.com

05.07 | 09:22

Anna Maria Hansdatter Munk, 1816-1891. Datter: Maren Jørgensen, født i Svanninge 1842, død i Vejle 1906. Gift med smed Didrich Hysing Jochumsen.

05.07 | 09:19

Min tip-tip-oldemor Anne Maria Hansdatter Munk, født i Svanninge 1816, døde i Grubbemøllestrædet, 6. dec. 1891. Hun blev begravet på Østre Kirkegård i Vejle.

05.07 | 09:15

Hej Anni, jeg er Helle Rau Hartmann.
Født 1961 i Vejle.
Min farmors mormor var Maren Jørgensen, søster til Theodor Jørgensen (far til Peter Theodor Jørgensen)