Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Jørgen Hedegaard Kristensen, d. 17-01-2013
En lille hilsen og en oplysning om Mølgaard i Resen, Fjends. Mølgaard deles omkring 1850 efter Ane Cathrine Thomasdatters død. Hendes mand Jens Nielsen beholder Mølgaard og gifter sig igen, mens din slægt flytter til det nybyggede Lille Mølgaard, som er frastykket hovedejendommen.
Mølgaard beboes herefter af Jens Nielsen og hans nye kone, Ane Cathrine Pedersdatter fra Gyldenvadgaard, Trevad. De har gården til 1870, hvor den sælges på auktion efter deres død.
E-mail:
Skrevet af Annette Nepper-Christensen, d. 09-01-2013
Kære Anni! Helt tilfældigt ser jeg din hjemmeside om ikoner - og meget andet interessant! Hvor er det hyggeligt, lige at få genopfrisket synet af ikonerne - jeg husker dem godt, og det er herligt at se, at du stadig arbejder med ikonskriveriet!
...også fine portrætter af de firbenede venner!
Mange kærlige hilsener Annette Nepper-Christensen
E-mail:
Skrevet af Valdemar Lund, d. 07-12-2012
Hej Anni.
Hvordan og hvor fandt du billedet af mine 8 gange tipoldeforældre Margrethe Nielsd og Hans Nielsen. angående Ll. Tårup Slægten har du så ikke ihjelskudte Peder Christensens Fader i Fusager, så kan jeg give dig det.vi kunne da vistnok have fornøjelse af kontakt.
Venlig hilsen
Valdemar Lund.
E-mail:
Skrevet af Lene Holm Hansen, d. 04-09-2012
Hej Anni. Jeg hedder Lene og bor i nærheden af Rødekro i Sønderjylland. Jeg flyttede hertil for 25 år siden, efter en mellemlanding på Fyn. Jeg kommer fra Sjælland, født i Højby opvokset ved Hagested,
Jeg har siddet og ledt efter mine forfædre er og derfor kommet ind på din hjemmeside. Jeg tror, jeg kommer til at læse noget mere på den endnu. Min oldefar hed Anders Jensen Holm var skytte på Hagested Gård. Hans far Knud Bille Holm var skovfoged samme sted, men var født ved Kværkeby ved Ringsted. Hans far står i kirkebøgerne som født på Fyn eller Lolland, Han hed Anders Jensen Holm og var skovfoged på Giesegård. Dvs han på et tidspunkt er kommet til Sjælland. Jeg mener så, jeg har fundet ud af, han kommer fra Vester Åby på Fyn. AJH´s far skulle være Jens Hansen Holm. Dernæst skulle det være en Peter Hansen Holm f. omk. 1724 og inden da Hans Pedersen Holm. Alle fra Vester Åby. Jeg mangler at kontrollere en del af oplyningerne. Der er godt nok mange personer at holde styr på. Så måske har vi nogle fælles aner. Jeg håber ikke, du bliver alt for bange, når du ser billedet af mig.
E-mail:
Skrevet af J. Holm, d. 30-08-2012
- Vi har kommet til et punkt der vi alle må tenke og handle miljø hver dag både på jobb og i privatlivet! På 1000ting.net finner du noen av de viktigste og beste miljøtipsene som er å oppdrive på menyen VIKTIGE MILJØTIPS! Mange av tipsene er også veldig gode økonomiske tips, og overførbare til næringslivet. Bry deg om miljøet du også..
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Vinnie, d. 25-05-2012

Hov! Vores "mor" fik trykket for tidligt. Du skulle jo også lige have et billede af os ;-)
Skrevet af Vinnie, d. 25-05-2012


Hejsa Limo!

HIP HIP HURRA!
Tillykke med din 4 års fødselsdag Limo, og også en hilsen til din "mor" :-)

Vuf vuf fra Anton og Bertil
Hjemmeside:
Skrevet af Elin Sandbeck, d. 25-05-2012
Hej kuldbror

Til lykke med vores 4-års fødselsdag i dag. Som du kan se på billedet, er jeg blevet tyk, men det er, fordi der er nogle hvalpe i vente.

Vov fra Lacey
E-mail:
Skrevet af Jens Christian Ørting, d. 05-05-2012
Hej Anni. Min oldefar Søren Therkilsen født i Tøstrup 13 februar 1845 var et såkaldt uægte barn, hans mor er Karen Marie Nielsdatter og udlagt barnefader er Therkild Sørensen født 8 Januar 1823 i Grenå. Karen og Therkild var tjenestefolk på Overslemminggård i 1845. Karen var fra Hammelev og Therkild kom som 14 årig ud at tjene i Hammelev , har du kendskab til det. Venlig hilsen Jens Chr.
E-mail:
Skrevet af Henrik Vinter, d. 02-04-2012
Hej Anni.
Jeg Googlede efter Friis-gården, og kom derved frem til din mormors aner. Fra anerne 56 og 57 og bagud fandt jeg mange nyttige oplysninger. For ane 448, Michel Nielsen Friis, har jeg fødselstidspunktet omkring 1600, men jeg har også set 1630 benyttet.
Ane 896, Niels Sørensen Friis, har jeg fødselstidspunktet ca. 1575 og dødstidspunkt ca. 1630.
Niels Sørensen Friis skulle være søn af Søren Friis, der levede fra ca. 1530 til ca. 1575.

Hilsen
Henrik
E-mail:
Skrevet af Palle Holm, d. 09-02-2012
Hej

Vi har tilsyneladende nogle fælles aner fra Vester Åby Fam holm / din morfars slægt

Kontakt mig venligst så vi kan afstemme slægtskabet
E-mail:
Skrevet af Laust Falsig, d. 24-01-2012
Dine aner nr. 6 & 7 er mine aner - deres ældster søn er min ane.
Sådan er verden så lille.
Jeg Googlede Særen Christensen Folbæk og hans hustru Dorthe JensDatter og landede så på din side
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af LOTTE SANDBERG, d. 09-01-2012
HEJ ANNI !
"FALDT" IND PÅ DIN HJEMMESIDE DA JEG SØGTE PÅ KOPTISKE IKONER IKONER - SÅ FINE, OG OGSÅ DINE HUNDEPORTRÆTTER ER MEGET FLOTTE.
TÆNKTE OM DU KUNNE HJÆLPE MIG MED HENVISNING TIL FORLÆG/BILLEDER AF KOPTISKE IKONER. HAR TIDL. VÆRET PÅ MALEKURSUS PÅ GALLERI EMMAUS HOS SØSTER ABRAHAM (ETIOPISKE IKONER). NU VIL JEG GERNE MÅLE ET LILLE IKON TIL MIT 3. BARNEBARN.
VH. LOTTE.
E-mail:
Skrevet af Vinnie, d. 31-10-2011
Hej Anni og Limo
Var lige inde og kigge om Limos sølvdiplom var kommet på - og det var det jo! Endnu en gang tillykke med sølvet, og tak for kørelejlighed.

Så også lige dit sidste fine portræt, og de sidste nye billeder af søde Gustav.

Mange hilsner
Vinnie og hunde.
Hjemmeside:
Skrevet af Vinnie, d. 10-08-2011
Hej Anni og Limo

Tak for din hilsen! Opdagede lige at der også er kommet nye billeder af Gustav - han ser ud til at være en frisk dreng :-)

Vi ses i aften - med mindre regnen vælter ned. Det er jo noget ustadigt i disse dage!

Hilsen fra os alle fire, Vinnie.
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

11.06 | 15:28

Hej Helle. Jeg har hørt, at du måske kan hjælpe mig videre med slægtsoplysninger vedr. en Alsted-familie fra Øster Nykirke sogn. Mail: math494j@gmail.com

05.07 | 09:22

Anna Maria Hansdatter Munk, 1816-1891. Datter: Maren Jørgensen, født i Svanninge 1842, død i Vejle 1906. Gift med smed Didrich Hysing Jochumsen.

05.07 | 09:19

Min tip-tip-oldemor Anne Maria Hansdatter Munk, født i Svanninge 1816, døde i Grubbemøllestrædet, 6. dec. 1891. Hun blev begravet på Østre Kirkegård i Vejle.

05.07 | 09:15

Hej Anni, jeg er Helle Rau Hartmann.
Født 1961 i Vejle.
Min farmors mormor var Maren Jørgensen, søster til Theodor Jørgensen (far til Peter Theodor Jørgensen)