Limo

Her vises de fire farver cavalieren findes i. Tricoloren, blenheim, ruby og black & tan.

Cavalier King Charles Spaniel

Jeg havde i nogen tid undersøgt forskellige små racer, da den hund, jeg skulle have, ikke skulle være for stor. Den skulle også være let at opdrage, og ikke nødvendigvis behøve megen motion.

Jeg fandt så Cavalien; læste om den og besøgte flere hjemmesider, og alt hvad der stod om den passede lige på, hvad jeg ønskede:

. den ideelle familiehund!!
. kan bruges til lydighedstræning og agility!
. elsker at få opgaver, den skal løse!!
. er fredsommelig og fornøjelig!!!
. er en hyggetrold, der elsker at ligge på skødet!!!
. er kvik, intelligent og altid er i godt humør!
. er omgængelig med andre hunde!!
. hvis du elsker den, vil den berige dit liv, og elske dig betingelsesløst.

Sådan een skulle det være.

Hos Kennel Memaro  v/ Mette Roed var der lige een hvalp tilbage ud af et kuld på 9, født 25 maj 2008. Det var en black and tan hanhvalp, og ham fik jeg "lov" at købe.
Han var på det tidspunkt 14 dage, så der var lang tid til jeg kunne hente ham, men jeg besøgte hvalpene flere gange, og endelig kom dagen.

27 juli 2008

Jeg fik den dejligste hvalp. Mette havde valgt ham til mig. Han var renlig allerede da jeg hentede ham, og han havde også været ude at køre i bil flere gange; så det var ikke noget problem. Han var i det hele taget så godt tilpasset til at komme ud i livet. Glad for alle, både mennesker og andre hunde. Han var også en rigtig hyggehund, elskede at ligge på skødet og blive nusset, og det gør han stadig.

Vi har gået til hvalpemotivation, til unghundetræning og til lydighedstræning.
Lydighedstræningen vil vi fortsætte med til efteråret og samtidig vil vi gå på et familiehold, hvor hundene går frit og kan lege sammen.

25 maj 2009

Limo er nu 1 år, og har udviklet sig til en rigtig glad, rolig og afbalanceret hanhund. Han gøer næsten ikke, alle gæster er velkomne, også skraldemand og postbud. Megen af hans tid i haven går med at prøve at fange fugle og insekter. Han har heldigvis ikke fået smag for at grave i mine blomsterbed. 

10 nov 2009

Limo er nu snart 1 1/2 år, og han er stadivæk den dejligste hund. Vi har gået til lydighedstræning og familiehundetræning hos Lone Nielsen, og det vil han rigtig gerne.

Vi har også været til hundetræf hos Mette, der havde indbudt alle de cavalier hvalpe, hun havde haft gennem tiderne, og der var ca. 25 hunde. Samtidig havde hun besøg af en hundekiropraktor, som havde alle hundene under sine fingre, og det var meget interessant at se, hvad hun kunne udrette.

Limo har desværre også været syg. I fredags var jeg med ham på Dyrehospitalet i Vordingborg. Han var meget sløv og der kom jævnligt klart blod ud af bagdelen på ham, og han ville hverken spise eller drikke. På Dyrehospitalet gav de ham drop og beholdt ham hele dagen. De mente det var tarmbetændelse og så var han helt dehydreret. Han er nu ved at være frisk igen, men han skal have 2 slags piller 2 gange om dagen i 10 dage og skånekost. Samtidig lokker jeg vand i ham ved at komme en ganske lille bitte smule leverpostej i hans vand.

Vi har også for første gang haft besøg af mit barnebarn på 7 uger, og det taklede Limo fint. Han ville meget gerne overkysse ham, men adlød fint et nej; så lagde han sig bare og kikkede på det sære "noget", der lå der på gulvet og sagde mærkelige lyde.

17 dec 2009

Så er der faldet sne. Det syntes Limo var dejligt; han for rundt for at undersøge hele haven og jagte de solsorte der var.

21 jan 2010

Mette, Limo's opdrætter, fik i foråret konstateret kræft og selvom Mette længe  bevarede sit gode humør og positive livssyn, måtte hun mellem jul og nytår opgive kampen, og Mette sov stille ind.
Alle vi der kendte Mette, har mistet et dejligt menneske; jeg er glad for, at jeg fik en af hendes sidste dejlige hvalpe fra Kennel Memaro.

21 jan 2010

Limo og jeg har ellers fundet nogle søde hunde, vi kan gå tur med.
Den ene er Anna, der er en stor ældre hund, der er meget rolig. Vi går en lang tur hver søndag sammen med Anna og hendes "mor" Karen.
Den anden hund er en cavalier ligesom Limo, en sød lille ruby tæve, der hedder  Alberte, på godt 1 år. De leger vældig godt sammen, så det er dejligt.
Når foråret så kommer, skal Limo og jeg gå til træning igen. Vi skal gå til noget nyt, der hedder "kørekort til hund", det bliver spændende. Og så skal vi gå til rally-o; det har vi heller ikke prøvet før, så det bliver også spændende.

25 maj 2010

I dag bliver Limo 2 år, og han er stadig en pragtfuld hund. Han er meget rolig, og kommer godt ud af det med andre hunde. 


Der er kommet et lille barnebarn, men det tackler Limo fint.

Det gik ikke så godt med "kørekort" til hund, vi gik godt nok ikke til prøve, men jeg tror ikke, vi ville have bestået.
Vi kom ikke til at gå til rally, da holdet ikke blev til noget.
I stedet går vi på et familiehold, hvor vi en gang om ugen, er en 15-20 hunde af forskellige racer, både store og små, der går en tur på 1 1/2 time forskellige steder i Næstved og omegn, det er rigtig dejligt; Limo er efterhånden blevet lidt mere modig med hensyn til store hunde.
Forleden var hele holdet ved stranden, men Limo skulle ikke nyde noget af, at blive våd.

nov 2010
Så er sommeren gået og Limo og jeg har haft en dejlig sommer. I efteråret har vi gået på Familiehundehold og til "Kørekort til hund" hos Lone i Toksværd. Lone har fået lavet en dejlig, omend stormomsust, træningsbane hjemme hos sig selv.
Limo er stadig meget glad for at komme til træning og til min store overraskelse bestod vi broncheprøven, så må vi se til næste år, om vi kan klare sølv.

Vínteren gik med megen sne også her, og vi var flere gange sneet inde.
Nu glæder vi os til at begynde til hundetræning,


25 maj 2011


Hip hip hurra, i dag fylder Limo 3 år
🙂. 

Han er stadig en meget dejlig og rolig hund, venlig mod alle, både postbud og skraldeman; han tror vist de er sat i verden for at kæle for ham.

Vi fortsætter med at gå både til træning og på et familiehundehold, så han kan komme sammen med andre hunde, og han nyder det rigtig. Det fortsætter heldigvis hele sommeren.

Han er også ved at vænne sig til Gustav, som han både synes er spændende, men også lidt påtrængende 🤔; så når han har været her, er Limo meget træt.

31 okt 2011

Så er sommeren gået og Limo og jeg har haft en god sommer. Vi har lige være til prøve i "kørekort til hund" sølv, og vi bestod 🙂, så til foråret kan vi så begynde at træne til guld.
Her i vinter arrangerer vores træner, gåture hver anden søndag formiddag, hvis ellers vejret er til det, og det vil vi deltage i; det har hun også haft hele sommeren, og det er så hyggeligt, både for mig og Limo.
Limo er stadigvæk en meget rolig og glad hund, der kommer godt ud af det med både andre hunde, og mennesker den møder. Mit barnebarn og Limo kommer også godt ud af det med hinanden, især når Gustav giver ham godbidder
.

4 jun 2012

Så er forårstræningen slut og Limo har fået guld i "Kørekort til hund". Det synes jeg er flot, da han de seneste to måneder har været helt døv. Vi har været hos dyrlægen, og der er ikke noget at gøre. Vi vil alligevel fortsætte træningen til efteråret, og så må vi prøve med håndtegn. Limo er jo vældig glad for at træne.
Vi har også været med på et familiehundehold, hvor vi går en lang tur forskellige steder omkring Næstved.
Her i sommer vil vi gå til sommerhygge hos Lone i Toksværd.

Sommer, efterår og vinter er gået og vi er nu nået til forår 2013. Snart begynder træningen  og gåturene hos Lone igen. Der var også vinterhyggeture, men det blev ikke til så meget, Limo og jeg syntes det var for koldt.
Limo fik i vinter en B12 vitaminkur, der muligvis skulle kunne hjælpe på hans døvhed, det havde den gjort på en anden cavalier, men der var desværre ingen virkning på Limo.
Limo er stadigvæk en dejlig hund og vi hygger os rigtig. Til sommer skal vi på hundehøjskole på Vrå Højskole i Nordjylland, det bliver spændende.

Velkommen til vores hjemmeside

Jeg har desværre måtte sige farvel til Limo 1 feb 2019, hans lille hjerte kunne ikke mere, så hundehimlen har fået en ny stjerne, men her er meget tomt og stille. Han var verdens bedste hund.

| Svar

Nyeste kommentarer

11.06 | 15:28

Hej Helle. Jeg har hørt, at du måske kan hjælpe mig videre med slægtsoplysninger vedr. en Alsted-familie fra Øster Nykirke sogn. Mail: math494j@gmail.com

05.07 | 09:22

Anna Maria Hansdatter Munk, 1816-1891. Datter: Maren Jørgensen, født i Svanninge 1842, død i Vejle 1906. Gift med smed Didrich Hysing Jochumsen.

05.07 | 09:19

Min tip-tip-oldemor Anne Maria Hansdatter Munk, født i Svanninge 1816, døde i Grubbemøllestrædet, 6. dec. 1891. Hun blev begravet på Østre Kirkegård i Vejle.

05.07 | 09:15

Hej Anni, jeg er Helle Rau Hartmann.
Født 1961 i Vejle.
Min farmors mormor var Maren Jørgensen, søster til Theodor Jørgensen (far til Peter Theodor Jørgensen)